Life Skills

LIFE SKILLS LOGO PromotionalWhat is LIFE SKILLS?

LIFE SKILLS –  Læring og Innovation gennem fremmedsprog og Entrepreneurship, er et pædagogisk projekt finansieret af Erasmus +, der tager sigte på at fremme mobiliteten for unge mennesker.

Færdighederne er;

  • Læring og Innovation gennem fremmedsprog og Entreprenørskab
  • Udvikle den enkeltes specifikke styrker
  • Tænke ud af boksen
  • Evnen til at bryde normen
  • Opnå succes på trods af social baggrund
  • Selvtillid og iværksætteri

Hvem er LIFE SKILLS? 

Projektkonsortiet består af partnere fra tre europæiske lande, og er baseret på et samarbejde mellem virksomheder, institutioner og skoler. Partnerne i projektet er fra Marie-Galante (Frankrig), Danmark og Portugal, ledet af byen Grand-Bourg i Marie-Galante.

Hvad producerer vi?

Projektet producerer lettilgængelige online læringsressourcer til en ny måde at lære gennem fremmedsprog. Fokus i materialet er baseret på en “learning by doing”, “læring gennem kulturer” og “internationalt samarbejde” tilgang. Den agter at dele viden og skabe positive erfaringer gennem dette samarbejde mellem skoler, institutioner og virksomheder.

Produkterne resulterer i en online vejledning for undervisere, frit tilgængelige for download på projektets hjemmeside. Produkterne vil være tilgængelige på engelsk, fransk, dansk og portugisisk. Workshops for undervisere vil blive ydet for den udbredte implementering af metoden.

Hvad vil vi gerne opnå med LIFE SKILLS?

Vi forventer at give unge de nødvendige værktøjer for at blive skabere og ledere af deres egen skæbne. Projektet vil give os værktøjerne til at kunne begynde at indføre entreprenørskabstilgang via læseplanerne for partnerlandene samt at skabe en sneboldeffekt.

Du kan få adgang til vores materiale herunder:

 

VÆRKTØJSKASSE